Archief Agenda 's en Notulen

Voor de agenda en notulen van de AB vergaderingen klik u op de ikoontjes bij die datum.

12 october 2023
9 november 2023
14 december 2023
11 januari 2024
8 februari 2024
5 juli 2023
14 september 2023
12 october 2023
9 november 2023
14 december 2023

Archief Vergaderschema's

Vergaderschema 2023

Archief Nieuws

Hier vindt u het gearchiveerde nieuws rond WMO-raad.

 • foto themadag
  Thema middag WMO-raad gemeente Emmen, 10 mei 2023 

  Op 10 mei 2023 organiseerde de WMO-Raad van de gemeente Emmen een bijeenkomst met twee thema’s in het gemeentehuis voor haar relaties om te laten zien waar de raad voor staat. De dag werd uitstekend voorgezeten door de gemeentedichter, dhr. E. Zinnemers, die de thema’s introduceerde en de bijeenkomst in goede banen leidde. Het volledige verslag kunt u lezen door op deze link te klikken.

  Themadag

 • grrotste project
  Lokaal Preventie Akkoord 02-11-2022

  De WMO-raad Emmen en het zorgakkoord en het preventie-akkoord. De afgelopen jaren heeft de rijksoverheid op het gebied van gezondheid tal van rapporten het licht doen schijnen. Omdat de rijksoverheid bij de uitvoering van plannen afhankelijk is van lokale partijen , zoals gemeenten, particulieren en zorginstellingen zijn die rapporten vaak in de vorm van akkoorden gegoten. Recente voorbeelden zijn: 

  -het integraal zorgakkoord 

  - preventie-akkoord 

  Omdat de WMO-raad Emmen een lokale partij is die als adviesorgaan van de gemeente daarbij is betrokkenen en haar expertise en netwerk daarbij inzet, geven we een toelichting op deze akkoorden via onderstaande link. 

  Tekst Zorgakkoord

EEN VRAAG, TIP OF OPMERKING? STUUR GERUST EEN BERICHT. 

Mocht u vragen, opmerkingen hebben dan kunt ons altijd bereiken door een bericht sturen via ons contactformulier onderaan de pagina. Ook uw ervaringen met de WMO (zowel positief als negatief) ontvangen wij graag. Uw informatie wordt gebruikt om het beleid van de gemeente Emmen te verbeteren. Wilt U iets melden bij de WMO-raad, dan nemen wij dit in behandeling wanneer er meerdere soortgelijke situaties zich voordoen.